Τρίκαλα: Διακοπή κυκλοφορίας, «ξεχείλισε» ο Πηνειός ποταμός

Τρίκαλα: Διακοπή Τρίκαλα: Διακοπή

Από εχθές «φούσκωνε» ο Πηνειός ποταμός, ενώ σήμερα πλημμύρισε, επαρχιακή οδός στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην επαρχιακή Οδό Κλοκοτού Ν. Τρικάλων - Μαραθέας Ν. Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο ύψος της γέφυρας Κλοκοτού (για απόσταση περίπου είκοσι -20- μέτρων), λόγω ύπαρξης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα, από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού στο σημείο αυτό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η κυκλοφορία διεξάγεται από εναλλακτικές - παρακαμπτήριες διαδρομές.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.