Υπόθεση Folli Follie : Στη Βουλή η δικογραφία για Φλαμπουράρη και Χαρίτση

Υπόθεση Folli Follie : Στη Βουλή η Υπόθεση Folli Follie : Στη Βουλή η

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για την υπόθεση της Folli Follie για τους δύο πρώην Υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη και Αλέξη Χαρίτση αμελλητί, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχετικό διαβιβαστικό ο Εισαγγελέας αναφέρει ότι η δικογραφία αποστέλλεται στη Βουλή για τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην έκθεση της αρμόδιας ανακρίτριας κατ’ άρθρον 39 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπου περιγράφονται αξιόποινες πράξεις τυχόν τελεσθείσες από Υπουργούς, Βουλευτή και φυσικά πρόσωπα.

Σε ό,τι αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Αραχωβίτη, το όνομα του οποίου επίσης περιλαμβάνεται όπως και των δύο πρώην Υπουργών στην ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του διευθυντή ασφαλείας της εταιρείας και του προφυλακισμένου Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, η δικογραφία επίσης διαβιβάζεται στη Βουλή με αίτημα για άρση βουλευτικής ασυλίας, προκειμένου η Εισαγγελία να μπορέσει να προχωρήσει στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ως τυχόν συμμετόχου σε πράξεις πρώην Υπουργών και φυσικών προσώπων.

Για τον πρώην Βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα επιλαμβάνεται η τακτική δικαιοσύνη καθώς δεν συντρέχουν λόγοι βουλευτικής ασυλίας στο πρόσωπό του, ο οποίος φέρεται να είχε δεχθεί χορηγία από τη ελεγχόμενη εταιρεία ύψους 80 χιλιάδων ευρώ για τις ανάγκες, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, νοσοκομείου της περιφέρειάς του.

Επίσης, στο πλαίσιο των γενικευμένων ερευνών για την υπόθεση της Folli Follie ανασύρθηκε από το αρχείο η σχετική δικογραφία για τη διαχείριση της υπόθεσης της Folli Follie από την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η ανάσυρση έγινε από τον εισαγγελέα Σπ. Παππά που είχε κάνει την αρχειοθέτηση και η έρευνα θα διεξαχθεί υπό το φως των νέων δεδομένων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.