Λαμία: Έκρηξη και τραυματίες σε φλεγόμενη αποθήκη με φιάλες υγραερίου! Εκκενώθηκαν σπίτια (vid)

Λαμία: Έκρηξη και Λαμία: Έκρηξη και

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην οδό Σπύρου Μελά σε αποθήκη υγραερίου. Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ σημειώθηκε έκρηξη κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από τα πυροσβεστικά οχήματα με τις φλόγες να τυλίγουν την αποθήκη.

Σύμφωνα με το lamiareport αν και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όλες σχεδόν τις δυνάμεις της, έθεσε πολύ γρήγορα την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο, μία αναζωπύρωση και μια νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης που εκείνη την ώρα επιχειρούσε κατάσβεση και έλεγχο του χώρου, αλλά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρισκόταν κοντά. Σύμφωνα με το lamianow, ωστόσο οι τραυματίες είναι τρεις.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει το lamiareport, η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Το ένα άτομο ωστόσο φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο.

Για λόγους ασφαλείας ειδοποιηθηκαν οι κατοίκοι να εκκενώσουν τα σπίτια τους κοντά στην αποθήκη και να ανηφορίσουν προς την πλατεία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.