Live ανακοινώσεις Χαρδαλιά, προς σκληρό lockdown περιοχές στη Δυτ. Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα

Live ανακοινώσεις Χαρδαλιά, Live ανακοινώσεις Χαρδαλιά,

Ανακοινώσεις αναμένονται σε λίγη ώρα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Σε ποιες περιοχες, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί σκληρό lockdown.

Ανακοινώσεις θα κάνει σε λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται και το κτίριο Περιφέρειας Kεντρικής Mακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκληρότερα lockdown θα επιβληθούν σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο, ίσως και σε άλλους δήμους της Δυτικής Αττικής, όπως και στην Κοζάνη.

Είναι χαρακηριστικό ότι στην Κοζάνη την τελευταία εβδομάδα εντοπίστηκαν 434 ενεργά κρούσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται σε δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Ποιες περιοχές φαίνεται πως έχουν πρόβλημα:

Δυτική Αττική
Θεσσαλονίκη
Ξάνθη
Κιλκίς
Πιερία
Δράμα
Ροδόπη
Γρεβενά
Πέλλα
Λάρισα
Κοζάνη

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.