Κρούσματα σήμερα 16/12: Βράζει η Αττική, πού εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα στον νομό

Κρούσματα σήμερα 16/12: Κρούσματα σήμερα 16/12:

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκονται τα κρούσματα σήμερα 16/12 στην Αττική, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Συναγερμός από τον Κικίλια για τη Δυτική Αττική.

Παράθυρο για σκληρότερο lockdown, από τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα σήμερα στη Δυτική Αττική προκαλούν μεγάλο προβληματισμό στους υγειονομικούς.

Σήμερα ανακοινώθηκαν 1.190, ωστόσο από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ προκύπτει ότι ο Κεντρικός Τομέας της Αθήνας αντιμετωπίζει τα περισσότερα κρούσματα.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

- Ο Βόρειος Τομέας Αθηνών έχει 42 κρούσματα (μ.ο. κρουσμάτων τελευταίων 7 ημερών 22,86)

- Ο Δυτικός Τομέας Αθηνών έχει 53 κρούσματα (μ.ο. κρουσμάτων τελευταίων 7 ημερών 29,86)

- Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών έχει 58 κρούσματα (μ.ο. κρουσμάτων τελευταίων 7 ημερών 44)

- Ο Νότιος Τομέας Αθηνών έχει 13 κρούσματα (μ.ο. κρουσμάτων τελευταίων 7 ημερών 12,86).

Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Ροδόπης, Γρεβενών, Πέλλας και Λάρισας βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο επίπεδο, όσον αφορά τα κρούσματα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.