Eνοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στη Γλυφάδα, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα

Eνοπλη ληστεία σε Eνοπλη ληστεία σε

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης λήστεψαν χρηματαποστολή στην οδό Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ήταν δύο, κρατούσαν όπλα και αιφνιδίασαν τον σεκιούριτι της χρηματαποστολής την ώρα που έμπαινε στο κατάστημα τράπεζας για ανεφοδιασμό ΑΤΜ με μετρητά.

Τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού, η οποία βρέθηκε παρατημένη λίγο αργότερα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συλλέγουν μαρτυρίες, υλικό από κάμερες ασφαλείας και «σαρώνουν» τη γύρω περιοχή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.