Dikaiologitika News: Ψηλά στην ενημέρωση - συνεχίζουμε μαζί

Dikaiologitika News: Ψηλά στην Dikaiologitika News: Ψηλά στην

DNews: Ψηλά στην ενημέρωση - συνεχίζουμε μαζί για γρήγορες και έγκυρες ειδήσεις.

Σε μία χρονιά που η ανθρωπότητα ζει συγκλονιστικές στιγμές, τις μέρες που ο κορονοϊός δοκιμάζει τις αντοχές μας, η ανάγκη για σωστή και έγκυρη ενημέρωση γίνεται μεγάλη.

Με πίστη σε αυτό που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά κυρίως με την απόφασή μας να δώσουμε τη μάχη της υπευθυνότητας κλείσαμε τα αφτιά μας σε σειρήνες εντυπωσιασμού και παραμείναμε σκληροί μαχητές κατά της
παραπληροφόρησης και των fake news.

Εδώ στο Dikaiologitika News είμαστε πραγματικά μία ομάδα εργατών της ενημέρωσης με έμπειρα στελέχη αλλά και με φρέσκο αίμα που με δυναμισμό ασπάζεται τις ιδέες μας.

Μοναδικό μας μέτοχοι είστε εσείς που μας διαβάζετε. Δεν υπάρχουν συμφέροντα ή κρυφοί επενδυτές που δίνουν «γραμμή». Διότι ακολουθούμε την απλή συνταγή της επιτυχίας να παίρνουμε αυτή την «γραμμή» από όλους εσάς.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας που δεν θα κατέληγε πουθενά εάν δεν υπήρχε η δική σας στήριξη είναι η πρώτη θέση στην έρευνα του REUTERS INTITUTE ( που μπορείτε να δείτε ολόκληρη ΕΔΩ) σε συνεργασία με το OXFORD UNIVERSITY για τα πιο έγκυρα ενημερωτικά sites στην Ελλάδα

reutersinstitute Dikaiologitika news

Όσο μας στηρίζετε, υπάρχουμε και η αφοσίωσή μας στην σωστή και πολύπλευρη ενημέρωση μας καθιέρωσε στην κορυφή των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων.
Από την άλλη , μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι αποφεύγοντας στρατηγικές που θα μπορούσαν να επιφέρουν κέρδος αλλά και σκιές στην προσπάθειά μας να είμαστε έγκυροι και υπεύθυνοι.

Στις πρωτόγνωρες μέρες του κορονοϊού, τα dikaiologitika.gr μέσα σε δύσκολες συνθήκες και μακριά ο ένας από τον άλλο δεχτήκαμε για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη σας και κερδίσαμε νέους αναγνώστες.

analytics Dnews

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις από την μακρινή Κίνα και με την εκτίμηση ότι ο κορονοϊός σύντομα θα χτυπήσει και την δική μας πόρτα δημιουργήσαμε στα τέλη του 2019 το news4health.gr μία ιστοσελίδα για θέματα υγείας υπό την διεύθυνση της Βασιλικής Αγγουρίδη.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά το news4health.gr κατέχει μία αξιοσημείωτη θέση ανάμεσα στις ελληνικές ιστοσελίδες στον χώρο της υγείας έχοντας κερδίσει και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που κινούνται στον χώρο αυτό.

Δεν σταματάμε εδώ.

Το επόμενο έτος το Dikaiologitika News εκσυγχρονίζονται με νέα εμφάνιση και κυρίως νέες δυνατότητες με στόχο την καλύτερη παροχή έγκυρης και γρήγορης ενημέρωσης. Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί θα συνεχίσουμε σε
αυτό το εξαιρετικά δύσκολο ταξίδι.

Από όλους εμάς ένα μεγάλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.