Πέθανε ο Ελληνοαμερικανός πρώην γερουσιαστής Πολ Σαρμπάνης

Πέθανε ο Ελληνοαμερικανός Πέθανε ο Ελληνοαμερικανός

Πέθανε ο Ελληνοαμερικανός πρώην γερουσιαστής Πολ Σαρμπάνης. Την είδηση του θανάτου του την ανακοίνωσε ο γιος του και βουλευτής του Μέριλαντ Τζον Σαρμπάνης

Πέθανε, σε ηλικία 87 ετών, ο πρώην γερουσιαστής του Μέριλαντ Πωλ Σαρμπάνης, ο οποίος υπερασπίστηκε με επιμονή τα θέματα του Ελληνισμού για 30 χρόνια στην αμερικανική Γερουσία. 

Την είδηση του θανάτου του την ανακοίνωσε ο γιος του και βουλευτής του Μέριλαντ Τζον Σαρμπάνης, λέγοντας: «ο πατέρας μου, ο γερουσιαστής Πωλ Σαρμπάνης, πέθανε ειρηνικά σήμερα το απόγευμα στη Βαλτιμόρη».

 «Ο πατέρας μου, Γερουσιαστής Πολ Σαρμπάνης, έφυγε από την ζωή ειρηνικά απόψε το βράδυ στην Βαλτιμόρη.

Η οικογένειά μου νοιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη γνωρίζοντας ότι έχουμε την υποστήριξη των κατοίκων του Μέριλαντ, που σήμαιναν τόσα πολλά για αυτόν και είχε την τιμή να τους υπηρετήσει.

Ο Πoλ Σαρμπάνης υπερασπίστηκε με επιμονή τα θέματα του ελληνισμού για 30 χρόνια στην αμερικανική Γερουσία. Είχε υπηρετήσει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, όντας μάλιστα ένας από τους πρωτεργάτες για την επιβολή του αμερικανικού εμπάργκο όπλων μετά την εισβολή στην Κύπρο.

Ανάρτηση για τον θάνατο του Πολ Σαρμπάνη έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος:

{https://twitter.com/GKoumoutsakos/status/1335818996147425281?s=20}

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.