Πολυτεχνείο: Δεν θα γίνει η πορεία φέτος - Τι είπε ο Χαρδαλιάς

Πολυτεχνείο: Δεν θα γίνει η Πολυτεχνείο: Δεν θα γίνει η

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε αυτό που είπε το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ότι δηλαδή δεν θα γίνει φέτος η πορεία για το Πολυτεχνείο.

“Φέτος, δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, δεν γιορτάσαμε το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε την 28η Οκτωβρίου. Δεν γιορτάσαμε τίποτα από όσα μας ενώνουν. Το ίδιο θα κάνουμε και με την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η επέτειος θα τιμηθεί με κατάθεση στεφάνων κατά μόνας από τα κόμματα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την «μεγάλη έξοδο» των Αθηναίων προς την επαρχία, η οποία παρατηρείται χθες και σήμερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε: “Προφανώς μας προβληματίζει αυτή η κινητικότητα. Οι έλεγχοι θα ενταθούν. Στις πύλες εισόδου όλων των περιοχών δεν θα περάσει κανείς που δεν μπορεί να αποδείξει ότι επιστρέφει στον τόπο μόνιμης κατοικίας του”.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.