Σπαραγμός για τον χαμό 43χρονης νοσηλεύτριας σε τροχαίο

Σπαραγμός για τον χαμό Σπαραγμός για τον χαμό

Θλίψη στις Σέρρες για την άτυχη νοσηλεύτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα…

Η άτυχη νοσηλεύτρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών. Έχασε τη μάχη για την ζωή μετά το τροχαίο στην γέφυρα του Στρυμόνα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 17.00, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Α΄ Κοιμητήριο Σερρών.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23.20 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Νιγρίτας. Ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 69χρονος συγκρούστηκε με το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε η 43χρονη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων των οδηγών και τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη νοσηλεύτρια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας…

πηγή: epiloges.tv

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.