Σε τροχιά προς την Κρήτη ο Ιανός - Νέα πρόγνωση meteo

Σε τροχιά προς την Κρήτη ο Σε τροχιά προς την Κρήτη ο

Κακοκαιρία Ιανός - νέα πρόγνωση από το meteo. Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, ο ΙΑΝΟΣ, το κέντρο του οποίου βρίσκεται στο Νότιο Ιόνιο, αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 19/09 να κινηθεί αρχικά νότια και στη συνέχεια νοτιοανατολικά με τα φαινόμενα του σταδιακά να περιορίζονται στα νοτιότερα τμήματα της χώρας.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 19/09 και την Κυριακή 20/09 ο ΙΑΝΟΣ θα επηρεάσει την Κρήτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται διαδοχικοί προγνωστικοί χάρτες των αθροιστικών βροχοπτώσεων του ΙΑΝΟΥ έως και τη νύχτα της Κυριακής 20/09, υποδεικνύοντας τόσο την κίνηση του συστήματος, όσο και τις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο.

Οι βροχές του ΙΑΝΟΥ μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 19/9

Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ήψη βροχόπτωσης μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 19/09 και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 18/09 αντίστοιχα, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αιθηνών/meteo.gr. Επισημαίνεται ότι λόγω διακοπών ρεύματος αρκετοί σταθμοί όπως αυτοί στη Λαμία, στο Μουζάκι και στην Καρδίτσα είναι εκτός σύνδεσης με αποτέλεσμα οι βροχές που παρουσιάζονται να είναι μικρότερες των πραγματικών.

βροχες ιανός

βροχες ιανός

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.