Κακοκαιρία Ιανός: Πού έπεσε η περισσότερη βροχή - Πώς κινείται μέχρι και την Κυριακή 20/9 (Πίνακες - vid)

Κακοκαιρία Ιανός: Πού έπεσε Κακοκαιρία Ιανός: Πού έπεσε

Μεγάλα ύψη βροχής από την κακοκαιρία Ιανός κατέγραψε το Αστεροσκοπείο. Δείτε πώς θα κινηθεί μέχρι αύριο. 

Στην Καρδίτσα (188 χιλιοστά) και στο Μουζάκι Καρδίτσας (158 χιλιοστά) σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Αυτές ήταν και οι περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα. 

Ακολούθησαν χθες η Μυρίκη Καρπενησίου (138), η Λαμία (133) και η Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας (121 χιλιοστά).

Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

broxh1

Βροχές φέρνει ο Ιανός και το Σάββατο

Σήμερα, στο πρώτο μισό του Σαββάτου, η περισσότερη βροχή φαίνεται να έχει πέσει στο Πολύδροσο Φωκίδας (96 χιλιοστά), στη Σέττα Ευβοίας (95), στην Αμφίκλεια (80) και στο Καρπενήσι (75). Όμως, λόγω των διακοπών ρεύματος, αρκετοί σταθμοί του Αστεροσκοπείου, όπως αυτοί στη Λαμία, στο Μουζάκι και στην Καρδίτσα είναι πλέον εκτός σύνδεσης, με αποτέλεσμα οι βροχές που παρουσιάζονται σήμερα, να είναι μικρότερες των πραγματικών, σύμφωνα με το meteo.

Δείτε εδώ:

BROXH2

Η πορεία του Ιανού μέχρι και την Κυριακή

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται διαδοχικοί προγνωστικοί χάρτες των αθροιστικών βροχοπτώσεων του ΙΑΝΟΥ έως και τη νύχτα της Κυριακής 20/09, υποδεικνύοντας τόσο την κίνηση του συστήματος, όσο και τις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.