Φάρσαλα: Συγκλονιστική μαρτυρία για τη νεκρή ηλικιωμένη: «Φώναξε 10 φορές βοήθεια» (vid)

Φάρσαλα: Συγκλονιστική Φάρσαλα: Συγκλονιστική

Δραματικές ώρες έζησαν οι κάτοικοι των Φαρσάλων, με το πέρασμα του “Ιανού” . Εκτός από περιουσίες χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές. Συγκλονίζει μάρτυρας που άκουσε την ηλικιωμένη γυναίκα που πνίγηκε να φωνάζει βοήθεια. 

Όπως περιγράφει ο μάρτυρας, ο κάτοικος του χωριού Βασιλί Φαρσάλων, ο οποίος μένει δίπλα από την ηλικιωμένη που ξεψύχησε την ώρα της κακοκαιρίας η γυναίκα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. 

«Η γυναίκα μου μόλις είδε ότι ερχόταν το νερό, μου είπε: Πνιγόμαστε! Πήρα τη βάρκα και μπήκαμε μέσα. Η ηλικιωμένη ήταν μόνη της η καημένη. Δε μπορούσε να βγει έξω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξε 10 φορές. Της φωνάζω: Ανέβα στο παράθυρο! Η καημένη δεν άκουγε από τη φόρα που είχε το νερό» λέει ο μάρτυρας. 

Όσα είπε ο μάρτυρας στο παρακάτω βίντεο

 

Πηγή: OpenTv

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.