Γκάφα του ΠΑΟΚ με τα δελτία υγείας, μπορεί να πάρει το ματς στα χαρτιά η ΑΕΚ

Γκάφα του ΠΑΟΚ με τα δελτία Γκάφα του ΠΑΟΚ με τα δελτία

Θέμα με τα δελτία υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν ήταν θεωρημένα έχει προκύψει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη είδηση δίνει το δικαίωμα στην «Ένωση», στην περίπτωση που το θελήσει, να καταθέσει ένσταση εντός 48ωρών.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε αντικανονική συμμετοχή 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς τα δελτία Υγείας τους ήταν ληγμένα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, παρατήρησε το πρόβλημα και είδε πως τα δελτία Υγείας 12 ποδοσφαιριστών δεν είχαν ανανεωθεί.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, αυτό έχει να κάνει με την κανονικότητα της συμμετοχής των παικτών που είχαν αυτό το πρόβλημα.

Ο 4ος διαιτητής φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ αλλά οι δύο ομάδες αποφάσισαν από κοινού να γίνει κανονικά η αναμέτρηση.

Στην ΑΕΚ περίμεναν να δουν τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα για να δράσουν ή όχι εντός 48ώρων και αν θα κάνουν ένσταση.

Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στοα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά εκεί διέλαθε της προσοχής διαιτητών και ομάδων και έχει παρέλθει το 48ωρο για ένσταση από αυτές.

Πηγή: galanolefko.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.