Η αστυνομία κατέστρεψε σε υψικάμινο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Η αστυνομία κατέστρεψε σε Η αστυνομία κατέστρεψε σε

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από υποθέσεις που χειρίσθηκαν όλες οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας από το έτος 2015 μέχρι και το έτος 2019, καταστράφηκαν με μέριμνα του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Η καταστροφή των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προέδρευε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας και μετείχαν ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας και ο Αγροτικός Ιατρός της Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας.

Ειδικότερα, καταστράφηκαν:

1 τόνος, 371 κιλά και 727,248 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 2260 δενδρύλλια κάνναβης 166 σπόροι κάνναβης 277,54 γραμμάρια ηρωίνης 27,81 γραμμάρια κοκαΐνης 45,311 γραμμάρια μεθαδόνης 10,51 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης Διαβάστε ακόμη:

Σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς: Τι είναι και γιατί αυξήθηκε στην καραντίνα

Αρχαία νομίσματα και όπλα βρέθηκαν στην κατοχή 51χρονου

Οι 2 πρόσφατες ανακαλύψεις που προβληματίζουν τους επιστήμονες

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.