Europa League: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τους αντιπάλους του - Ποιες ομάδες μπαίνουν στην κλήρωση

Europa League: Ο Ολυμπιακός Europa League: Ο Ολυμπιακός

Σήμερα το μεσημέρι, και συγκεκριμένα στις 14:00, ο Ολυμπιακός θα μάθει τις ομάδες που θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει στη συνέχεια του Europa League, εάν προκριθεί από την Γουλβς.

Το Γουλβς-Ολυμπιακός, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, θα γίνει κανονικά στην Αγγλία «εάν δεν αλλάξει κάτι», όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός θα μάθει και τον επόμενο αντίπαλό του εάν περάσει τους Άγγλους αλλά και τη συνέχεια της διαδρομής, ακόμα και μέχρι τον τελικό του Final Eight.

Η UEFA θα πραγματοποιήσει στη Νιόν της Ελβετίας την κλήρωση του Final 8 για το Champions League, όσο και αυτήν για το Europa League. Οι κληρώσεις θα γίνουν:

- 13:00 κλήρωση Champions League (COSMOTE SPORT 1HD)
- 14:00 κλήρωση Europa League (COSMOTE SPORT 1HD).

Οι ομάδες που  μπαίνουν στην κλήρωση του Europa League

Ολυμπιακός/Γουλβς (1-1 το πρώτο ματς) Μπασακσεχίρ/Κοπεγχάγη (1-0 το πρώτο ματς) Βόλφσμπουργκ/Σαχτάρ (1-2 το πρώτο ματς) Αϊντραχτ Φρανκφούρτης/Βασιλεία (0-3 το πρώτο ματς) Ρέιντζερς/Λεβερκούζεν (1-3 το πρώτο ματς) Λίντσερ/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-5 το πρώτο ματς) Σεβίλλη/Ρόμα (δεν έγινε πρώτο ματς) Ιντερ/Χετάφε (δεν έγινε πρώτο ματς)

Θα γίνουν τρεις κληρώσεις και συγκεκριμένα για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά καθώς και για το ποια ομάδα θα είναι η γηπεδούχος στον τελικό. Όσον αφορά τους περιορισμούς στην κληρώση, σε αυτή την φάση δεν υφίστανται ούτε σε θέμα χωρών, ούτε σε θέμα ισχυρών-ανίσχυρων, δηλαδή όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους.

Οι αγώνες του Final 8, δηλαδή προημιτελικοί, ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός θα γίνουν στην Γερμανία. Ολα τα ματς θα είναι μονά (όπως μονά θα είναι και τα ματς των 16 που δεν είχαμε πρώτο αγώνα). Τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν τα ματς είναι:

- ΑufSchalke Arena στο Γκελσενκίρχεν
- Dusseldorf Arena στο Ντίσελντορφ
- MSV Arena στο Ντούισμπουργκ
- Stadion Koln στη Κολωνία (ο τελικός του Europa League)

Οι ρεβάνς για την φάση των 16, αλλά και τα μονά παιχνίδια για την ίδια φάση, θα διεξαχθούν 5 και 6 Αυγούστου, με ώρες έναρξης 19:55 και 22:00>

Όσον αφορά το Final Eight που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, το πρόγραμμα των παιχνιδιών είναι ως εξής:

Προημιτελικοί: 10 και 11 Αυγούστου (σέντρα στις 22:00) Ημιτελικοί: 16 και 17 Αυγούστου (σέντρα στις 22:00) Τελικός: 21 Αυγούστου (σέντρα στις 22:00).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.