Επεισόδια στο Σύνταγμα: Εννέα συλλήψεις και πάνω από δέκα προσαγωγές (pics)

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Επεισόδια στο Σύνταγμα:

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα διαδηλωτών έξω από τη Βουλή, πέταξε εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα αντικείμενα, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας απάντησαν με τη ρήψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

 

Η χρήση χημικών συνεχίστηκε μέχρι τα Προπύλαια, μεγάλο κομμάτι της πορείαας εγκλωβίστηκε στο στενό της Κριεζώτου, οι πορεία διαλύθηκε, ωστόσο κάποιοι διαδηλωτές παραμένουν ακόμη στο Σύνταγμα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής έχουν γίνει εννέα συλλήψεις από την ΕΛΑΣ και τραυματίστηκαν αστυνομικοί. "Όσο είμαστε εμείς δεν θα αφήσουμε άνθρωπο να τραυματιστεί" ανέφερε ο υπουργός.

5111363

5111313

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές πραγματοποίησαν πάνω από δέκα προσαγωγές.

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα "η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει. Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά".

Λόγω του συλλαλητηρίου η αστυνομία είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ενώ έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό "Σύνταγμα" και "Πανεπιστήμιο".

Ζημιές στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου

5111397

Στο μεταξύ, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας, γράφοντας συνθήματα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.