Εμβόλιμη αγωνιστική για τη Super League, το κανάλι για τις αναμετρήσεις

Εμβόλιμη αγωνιστική για τη Εμβόλιμη αγωνιστική για τη

Τον Ολυμπιακός υποδέχεται ο Άρης (19:15) στο «Κλ. Βικελίδης», στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Super League 1. Το κανάλι της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά την «τεσσάρα» από την ΑΕΚ. Από την μεριά του ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τη νίκη, για να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να πάρει χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το Άρης – Ολυμπιακός, μπορεί να το κάνει από το Novasports 2HD.

Στις 21:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενώ ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το PAOK TV.

Τέλος, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με στόχο να συνεχίσει το σερί της και να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη 2η θέση και στα προκριματικά του Champions League. Οι Κρητικοί, λίγα 24ωρα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, θέλουν τη πρώτη τους νίκη στα play offs για να ξεπεράσουν τον Άρη στη «μάχη» για την 5η θέση, λίγα 24ωρα πριν υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς στην Κρήτη.

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα αρχίσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports1.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.