Προς Ριζούπολη ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Προς Ριζούπολη ο τελικός Προς Ριζούπολη ο τελικός

Το γήπεδο της Ριζούπολης είναι η απάντηση στην ερώτηση «που θα γίνει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος». Το Σάββατο 25 Ιουλίου ή την Κυριακή 26 Ιουλίου οι επικρατέστερες ημερομηνίες.

Στην εποχή του κορονοϊού και των άδειων γηπέδων φαίνεται πως έφτασε και η ώρα της Ριζούπολης να φιλοξενήσει έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς αυτή είναι η εισήγηση της επιτροπής Κυπέλλου.

Δεν είναι ένα γήπεδο... κόσμημα για την Ελλάδα του 2020, αλλά από την στιγμή που η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα γίνει χωρίς κόσμο το συγκεκριμένο γήπεδο φαντάζει ως μια λύση αποδεκτή.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη αλλά μοιάζει δεδομένη κι απομένει η τελική επικύρωση που πιθανότατα θα παρθεί την Παρασκευή.

Επικρατέστερη ημερομηνία για την διεξαγωγή ενός ακόμη κεκλεισμένων των θυρών τελικού είναι ή το Σάββατο 25 Ιουλίου ή Κυριακή 26 Ιουλίου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.