Χρήστος Σαντικάι: Από τους θρησκευτικούς ύμνους στο Alter στα... τραγούδια του Μαρτάκη

Χρήστος Σαντικάι: Από τους Χρήστος Σαντικάι: Από τους

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Alter όταν στα εννιά του μόλις χρόνια ο Χρήστος Σαντικάι έψαλλε θρησκευτικούς ύμνους.

Σήμερα, με την περίοδο του Alter να ανήκει στο μακρινό παρελθόν, ο Χρήστος Σαντικάι εξακολουθεί να ασχολείται συστηματικά με τη μουσική.

Στα 26 του χρόνια πια, και ενώ δοκίμασε την τύχη του ως τραγουδιστής στο διαγωνισμό «The Voice Of Greece», ο Σαντικάι συμμετέχει σε πολλά lives. Παράλληλα, ο ίδιος γράφει μουσική και στίχους για άλλους Έλληνες τραγουδιστές μεταξύη των οποίων ο Ηλίας Βρεττός. Η πιο πρόσφατη δουλειά του είναι με τον Κώστα Μαρτάκη για τον οποίο έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες με τον τίτλο «Άλλος άνθρωπος».

Σαντικάι: Εξακολουθεί να ασχολείται με τη μουσική και μετά το Alter

Διαβάστε ακόμη:

Νικητής Survivor: Διαλύθηκε το στομάχι μου - Έφαγα ποντίκια

Ελεονώρα Μελέτη: Δέχεται απειλές για την εκπομπή της

Πέθανε ο ηθοποιός Διονύσης Μπουλάς

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.