Νικητής Survivor: Διαλύθηκε το στομάχι μου - Έφαγα ποντίκια

Νικητής Survivor: Διαλύθηκε το Νικητής Survivor: Διαλύθηκε το

Τις δύσκολες συνθήκες που χρειάστηκε να περάσει στο Survivor περιέγραψε ο νικητής του reality όταν προβλήθηκε στο Mega, Ηλίας Βαλάσης.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ο νικητής του Survivor ανέφερε μεταξύ άλλων πως για να επιβιώσει έφαγε «τα πάντα, ποντίκια, γλάρους, χελώνες, αυγά χελώνας. Είχα πολλά προβλήματα υγείας μετά, ακόμα και σήμερα. Δεν μπορώ να αργήσω να φάω, έχει διαλυθεί το στομάχι μου από τότε».

Όσον αφορά στο αν θα ξανασυμμετείχε σε ένα αντίστοιχο reality, ο ίδιος απαντά πως «Τα χρήματα είναι ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσα πια εγώ να μπω σε ένα ριάλιτι και να πεις και 5 πράγματα που δεν ακούγονται πια».

Διαβάστε ακόμη:

Σε πόλη στο εξωτερικό απαγορεύτηκαν τα κινητά στους πεζούς ενώ μετακινούνται

Συνεχίζεται το ντόμινο στις αεροπορικές εταιρείες

Μυστηριώδες σύνδρομο έχει εμφανιστεί σε παιδιά με κορονοϊό

Αυστραλία: Lockdown για 4 βδομάδες σε 320.000 άτομα

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.