Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για τη νέα της σχέση μετά το διαζύγιο

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για

Συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά έδωσε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό της αλλά και τη νέα της σχέση με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Σχετικά με το χωρισμό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε: «Κάθε χωρισμός κρύβει και μια δυσκολία. Σηματοδοτεί ένα τέλος. Κάθε τέλος είναι και ένα μικρό πένθος. Με τον πρώην σύζυγό μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε, όταν περάσαμε 15 χρόνια μαζί και έχουμε μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής μας;».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα η βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής.

Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Διαβάστε ακόμη:

Τα «ξαναβρήκαν» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Μπέρδευαν Έλληνα ηθοποιό στις ΗΠΑ με τον Μάθιου Μακ Κόναχι

Δύο επώνυμα ζευγάρια θα συμπαρουσιάζουν εκπομπή στο Open

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.