Τα «ξαναβρήκαν» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Τα «ξαναβρήκαν» οι κόρες Τα «ξαναβρήκαν» οι κόρες

Οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου, τα ξαναβρήκαν μετά την πρόσφατη διαμάχη που είχαν, ενώ το γεγονός γνωστοποίησε η πρώτη με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η διαφωνία των δύο κοριτσιών είχε να κάνει με τη βίλα που τους κληροδότησε Ζωή Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Πλέον όμως ανήκει στο παρελθόν.

Στην ανάρτησή της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρει: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ΖΩΗ... Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ».

Οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Διαβάστε ακόμη:

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά για τη νέα της σχέση μετά το διαζύγιο

Μπέρδευαν Έλληνα ηθοποιό στις ΗΠΑ με τον Μάθιου Μακ Κόναχι

Δύο επώνυμα ζευγάρια θα συμπαρουσιάζουν εκπομπή στο Open

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.