Βρέθηκε σε εξοχικό στη Χαλκιδική 80χρονος που αγνοούνταν αλλά... δεν θέλει να γυρίσει πίσω

Βρέθηκε σε εξοχικό στη Βρέθηκε σε εξοχικό στη

Ο ηλικιωμένος έφυγε με την θέληση του και δεν επιθυμεί να γυρίσει στην οικεία του καθώς υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Στη Χαλκιδική εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουνίου ο ηλικιωμένος Αθανάσιος Πισπηλής, ο οποίος αγνοούνταν από την περιοχή της Σταυρούπολης – Ηλιούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση των εθελοντών της ΟΦΚΑΘ, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε με την βοήθεια εθελοντών σε εξοχική κατοικία φίλου του στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής και είναι καλά στην υγειά του.

Ο ηλικιωμένος έφυγε με την θέληση του και δεν επιθυμεί να γυρίσει στην οικεία του, καθώς υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παύλου Μελά.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.