Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον 17χρονο Αποστολόπουλο

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον

Ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος, σύμφωνα με σημερινά ΜΜΕ, έκλεισε τον Απόστολο Αποστολόπουλο από τον Πανσερραϊκό.

 Η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου 120 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ομάδα των Σερρών θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Αποστολόπουλος θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και κλείνει στις 11 Δεκεμβρίου τα 18.

Τον ποδοσφαιριστή είχε στο στόχαστρό του και ο ΠΑΟΚ, αλλά και η ολλανδική Βίλεμ, όμως η ομάδα του Πειραιά εξασφάλισε τα δικαιώματα του και θ' ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Η διαδρομή του ποδοσφαιριστή (και το ότι βρέθηκε κοντά στη Βίλεμ) θυμίζει Τσιμίκα, με τους «ερυθρόλευκους» να ελπίζουν σε ανάλογη πορεία του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.