Πέθανε ο αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας

Πέθανε ο Πέθανε ο

Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας. Όπως μετέδωσε το paidis.com, η είδηση του θανάτου του Θανάση Νασίκα έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Ο Θανάσης Νασίκας έγινε γνωστός για τους αγώνες του ως συνδικαλιστής κατά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ενώ διετέλεσε δήμαρχος Τυρνάβου την περίοδο 2003 – 2006.

Έφυγε από τη ζωή κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Θανάσης Νασίκας στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής και έλαβε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης.

Ωστόσο ο Θανάσης Νασίκας δεν ορκίστηκε βουλευτής καθώς την έδρα κράτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΝΑΣΙΚΑΣΘΑΝΑΤΟΣΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣΑΓΡΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.