ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το αυτογκόλ - Προηγείται ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός:

Στο 49ο λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μετά από αυτογκόλ του Γιαννούλη. Η απάντηση ήταν άμεση καθώς τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 με τον Βαρέλα, ενώ λίγο αργότερα ακυρώθηκε το αυτογκόλ του Παοκ.

Οι Πειραιώτες είναι στην πρώτη θέση με 2 βαθμούς περισσότερους από τους Θεσσαλονικείς και δίνουν τη δεύτερη μεταξύ τους “μάχη” (1-1 στο Καραϊσκάκης) πριν τα πλέι οφ, που θα αναδείξουν φέτος και τον πρωταθλητή.

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, ΓΙαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.