Θεσσαλονίκη: Κλέβουν ακόμα και τα πόμολα από πόρτες και ασανσέρ

Θεσσαλονίκη: Κλέβουν ακόμα Θεσσαλονίκη: Κλέβουν ακόμα

Ούτε τα πόμολα στις πόρτες εισόδων και ανελκυστήρων δεκάδων πολυκατοικιών δεν άφησαν επιτήδειοι το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ευρύτερη περιοχή της Πέτρου Συνδίκα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ATLAS TV, οι δράστες δεν αρκέστηκαν στα πόμολα που αφαίρεσαν από τις πολυκατοικίες, και πήραν πόμολα από τις πόρτες εισόδου καταστημάτων της περιοχής!

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι επιτήδειοι με τη χρήση κατσαβιδιού ξεβίδωσαν τα μεταλλικά πόμολα τα οποία στη συνέχεια πωλούν ως ανακυκλώσιμο μέταλλο.

Ωστόσο, οι ένοικοι των πολυκατοικιών έλαβαν τα μέτρα τους και αντί για μεταλλικά πόμολα τοποθέτησαν ξύλινα στις πόρτες των εισόδων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.