Η Σπυριδούλα σας ευχαριστεί όλους! - Μεγάλη η συμμετοχή στην οικονομική ενίσχυση της θεραπείας της

Η Σπυριδούλα σας Η Σπυριδούλα σας

Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού στην έκκληση της οικογένειας της Σπυριδούλας για συνεισφορά στο επικείμενο χειρουργείο που θα κάνει η 12 χρονη από την Λαμία για να αποκαταστήσει όσο γίνεται καλύτερα, το δεξί της πόδι είναι σύμφωνα με την μαμά της άκρως συγκινητική.

« Μέσα σε λίγες μόλις ώρες από την δημοσίευση του θέματος στον ιστότοπό σας ο λογαριασμός πήρε φωτιά» μάς λέει η Δάφνη Κατσάρα, η μητέρα της 12 χρονης Σπυριδούλας που εμπιστεύτηκε στο Dikaiologitika News την απίστευτη ιστορία της οικογένειας της. Υπενθυμίζουμε ότι η Σπυριδούλα πάσχει από οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού.

Η Δάφνη Κατσάρα κι ο σύζυγός της έχασαν το δευτερότοκo παιδί τους, τοn Αλέξανδρο, από καρκίνο, όταν εκείνος ήταν 4 ετών, το 2014. Ένα χρόνο αργότερα αρρώστησε κι η Σπυριδούλα, ευτυχώς η ίδια από έναν καρκίνο ο οποίος αντιμετωπίζεται.

spyri46

Παρ’ όλα αυτά για να σωθεί το δεξί της πόδι, η Σπυριδούλα πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά από δύσκολες και κυρίως πολύ ακριβές εγχειρήσεις οι οποίες γίνονται στο Μίνστερ της Γερμανίας.
Η τέταρτη κατά σειρά εγχείρηση που θα κάνει η μικρή μαχήτρια της ζωής έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου του 2020 και είναι πολύ κρίσιμη μιας και θα βοηθήσει το δεξί πόδι της Σπυριδούλας να ακολουθεί την ανάπτυξη του αριστερού. Χάρις στο «έξυπνο μόσχευμα» από τιτάνιο που θα τοποθετηθεί, η Σπυριδούλα δεν θα χρειαστεί ξανά άλλο χειρουργείο μέχρι να γίνει 18 ετών.

SPIRI78

Το κόστος της εγχείρησης φτάνει τις 230.000 ευρώ κι η οικογένεια χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συγκεντρωθεί και να πληρωθεί όλο το ποσό μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, στο νοσοκομείο στην Γερμανία.

spyri74

Αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς μπορείτε να το κάνετε με μια κατάθεση στους παρακάτω 2 λογαριασμούς:
• GR0601108350000083500121062 Εθνική Τράπεζα στο όνομα Κατσάρα Δάφνη και Μάρα Σπυριδούλα.

• GR8201711150006115145359965 Τράπεζα Πειραιώς δικαιούχος «ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» (σ.σ πρόκειται για ΑΜΚΕ που στηρίζει τις οικογένειες που τα παιδιά τους χρειάζεται να μεταβούν στο εξωτερικό για κρίσιμες εγχειρήσεις ή θεραπείες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα).

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.