Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Ναι» σε νέα δομή αλλά υπό προϋποθέσεις

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου:

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δεν φάνηκε αρνητικός στη δημιουργία νέας δομής στη Σάμο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, αλλά κάτω υπό προϋποθέσεις.

Πρώτη και κύρια προϋπόθεση για τον κ. Στάντζο είναι «η άρση του μέτρου της επίταξης». «Δεν είναι μόνο το νομικό, αλλά και ηθικά απαράδεκτο τη συγκεκριμένη στιγμή να έχουμε τέτοια σκληράδα εναντίον μιας κοινωνίας που δοκιμάζεται και δεν χρειάζεται να περιγράψω, οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές και βέβαια τι κρύβεται πίσω από την επίταξη. Κρύβεται σαφέστατα ότι ο εγκλωβισμός, πλέον, αποτελεί κομμάτι του σχεδίου. Αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί τα μεγέθη είναι πάρα πολύ μεγάλα και δεν θα είναι διαχειρίσιμα».

Ο κ. Στάντζος εμφανίζεται ανοιχτός στο διάλογο με την κυβέρνηση για την επίλυση του μεταναστευτικού με τη δημιουργία νέας δομής. Επιπλέον, εξήγησε ότι αυτή θα πρέπει να είναι μικρού μεγέθους και οι πρόσφυγες/μετανάστες να διαθέτουν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ ζήτησε και καλύτερη φύλαξη στα σύνορα.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, σε ερώτηση για το αν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις για το μεταναστευτικό, ανέφερε ότι θα υπάρχει κλιμάκωση «στα όρια της δημοκρατίας και της νομιμότητας», ζητώντας καλύτερη διαχείριση και αλλαγή του σχεδιασμού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.