Βαλεντίν: Ο διάλογος της 7χρονης με τους αστυνομικούς και τον πατέρα της

Βαλεντίν: Ο διάλογος της Βαλεντίν: Ο διάλογος της

Αυτός είναι ο διάλογος που είχε ο πατέρας της Βαλεντίν με την 7χρονη κόρη του, κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, παρουσία των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον Alpha, αρχικά η θεία του κοριτσιού μίλησε με τους αστυνομικούς και είπε: “Εγώ έχω το παιδί. Είναι καλά, είμαι συγγενής”.

Στη συνέχεια, ένας αστυνομικός απευθύνθηκε στην 7χρονη: “Είσαι καλά Βαλεντίν; Με ποιους είσαι εκεί;”. “Είμαι καλά, είμαι με την θεία μου”, απάντησε το κορίτσι.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πατέρας: "Τι κάνεις Βαλεντίν; Είσαι καλά;"

Βαλεντίν: "Ναι μπαμπά, είμαι καλά"

Πατέρας: "Ποιος είμαι εγώ;"

Βαλεντίν: "Είσαι ο μπαμπάς μου"

Πατέρας: "Θα σε δω σύντομα. Σ’ αγαπώ"

Βαλεντίν: "Κι εγώ σ’ αγαπώ μπαμπά"

Το βράδυ της Τετάρτης ο εισαγγελέας απήγγειλε κακουργηματικού βαθμού κατηγορία στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη, υποστήριξε οτι τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψε στη Γαλλία, οπου και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του παιδιού.

Όπως φέρεται να υποστήριξε, αυτή του ζήτησε και κανόνισε τη μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία.

Είναι ενδεικτικό ότι του ζητήθηκε επίσημο έγγραφο για τη γέννηση της μικρής ώστε να αποδειχθεί ότι εκείνος είναι ο πατέρας της. Ο άνδρας πάντως ξαφνικά ισχυρίζεται τώρα ότι το παιδί του βρίσκεται στη Λυών, μαζί με τη μητέρα του και όχι στο Παρίσι. Αρνείται ωστόσο να αποκαλύψει τη διεύθυνση όπου διαμένει, ισχυριζόμενος ότι δεν τη θυμάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψε στη Γαλλία, όπου και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του παιδιού. Όπως φέρεται να υποστήριξε, αυτή του ζήτησε και κανόνισε τη μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία.

Επιπλέον φέρεται να δήλωσε ότι συνόδευσε το παιδί του στο αεροδρόμιο, το οποίο ταξίδεψε με νόμιμο έγγραφο στις 21 Δεκεμβρίου στη Γαλλία με συνοδό μια φίλη της φίλης του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.