Παναγιώτης Ραφαήλ: Επιστρέφει νικητής στην Ελλάδα

Παναγιώτης Ραφαήλ: Παναγιώτης Ραφαήλ:

Πολύ καλά είναι τα νέα του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία στη Βοστώνη, όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες με τους γονείς του.

Το παιδί που δίνει μάχη με τη μυϊκή ατροφία τύπου 1, υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και οι γονείς του βλέπουν με χαρά να βελτιώνεται η υγεία του μέρα με τη μέρα.

«Είναι πάρα πολύ δυνατός. Τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο, υπομονή και επιμονή» λέει ο πατέρας του, μιλώντας στον ANT1.

Θα υποβληθεί σε επέμβαση

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος στέκεται πλέον στα πόδια του, θα υποβληθεί σε επέμβαση. Κάτι που έκριναν απαραίτητο οι γιατροί και όλοι εύχονται να κερδίσει και αυτή τη μάχη.

«Το παιδί μας πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύουμε ότι θα βγει δυνατός και από αυτή τη δοκιμασία» δηλώνει η μητέρα του.

Πότε θα επιστρέψει

Η οικογένεια του μικρού εκτιμά ότι θα επιστρέψουν σε περίπου ένα μήνα στην Ελλάδα και ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ θα συνεχίσει εδώ ειδική φυσιοθεραπευτική αγωγή.

Το βίντεο που συγκίνησε

Συγκινητικό βίντεο με τον Παναγιώτη - Ραφαήλ προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο καθώς εμφανίζεται να στέκεται στα πόδια του και οι γονείς του δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

«Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του. Είναι απίστευτο! Πραγματικά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που έκανε αυτό το θαύμα, τον Παναγιωτάκη να σταθεί στα πόδια του», ακούγεται να λέει η μητέρα του.

παγαγιωτης ραφαηλ στεκεται βιντεο

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

Η ιστορία του Παναγιώτη - Ραφαήλ έχει συγκινήσει όλη τη χώρα. Δίνει μια πραγματική μάχη ζωής και ταξίδεψε μέχρι τη Βοστώνη για να λάβει ειδική γονιδιακή θεραπεία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.