Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 51χρονος ομογενής

Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Σε Πυροβολισμοί στο Μενίδι: Σε

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν απόψε άνδρα 51 ετών στο Μενίδι. Οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή, σταμάτησαν δίπλα στο θύμα στον οδό Φιλαδελφείας, τον πυροβόλησαν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πρόκειται για έναν 51χρονο Ρώσο ομογενή, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς σε πάρκινγκ της οδού Φιλαδέλφειας στο Μενίδι από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Οπως μετέδωσε ο ANT1, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας είναι γνωστός στις αρχές καθώς έπρεπε να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών μία φορά την εβδομάδα.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο των δραστών, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ πιστεύουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

   

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.