Πανικός στη Θεσσαλονίκη - Ανατίναξαν πρόσοψη τράπεζας και πήραν λεφτά από τα ΑΤΜ

Πανικός στη Θεσσαλονίκη - Πανικός στη Θεσσαλονίκη -

Tον πανικό έσπειραν τα ξημερώματα διαρρήκτες στη Θεσσαλόνίκη όταν έβαλαν στό στόχαστρό τους τα ATM τράπεζας.

Συγκεκριμένα άγνωστοι ανατίναξαν στις 03:45 τα ξημερώματα δύο ΑΤΜ, τα οποία βρίσκονται στην είσοδο τραπεζικού υποκαταστήματος, στην οδό 17ης Νοεμβρίου, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην πρόσοψη του ενός εκ των δύο ΑΤΜ.

Μετά την έκρηξη εισήλθαν στη τράπεζα παραβιάζοντας το περίβλημα του μηχανήματος ενώ από την ισχυρή έκρηξη διαλύθηκαν κασετίνες που περιείχαν χαρτονομίσματα. Οι διαρρήκτες πήραν μαζί τους άγνωστο χρηματικό ποσό, επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης ενώ οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές φθορές εντός και εκτός της τράπεζας. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.