Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Βουτσά - Σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο

Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Ώρες αγωνίας για τον Κώστα

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) είναι σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του ηθοποιού Κώστα Βουτσά ο οποίος εισήχθη με λοίμωξη του αναπνευστικού στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, όπως έγινε βωρίτερα σήμερα γνωστό εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη αναπνευστικού. Ο 88 χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.

Ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

βουτσάς νοσοκομειο λοιμωξη

Ο Κώστας Βουτσάς αντιμετώπισε προσφάτως παρόμοια θέματα υγείας. Αυτή τη φορά όλοι ελπίζουν να πάνε όλα καλά για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε επικοινωνίας της με δημοσιογράφους κρατά χαμηλούς τόνους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι σοβαρή και παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Κ. Βουτσάς από τον θάνατο της Έρρικα Μπρόγιερ (video)

Τα γενέθλια του Κώστα Βουτσά - «Θα είμαστε μαζί μέχρι τα 110!» (vid)

Mega πρεμιέρα: Πρόσωπα, πρόγραμμα, εκπομπές

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.