Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: Μου επιτέθηκαν φασιστικά γκρουπούσκουλα

Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα:

«Είναι μια πράξη ευθέως τρομοκρατίας. Είναι πράξη εκφοβισμού», σημείωσε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Παρέμβαση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα το βράδυ της Πέμπτης. Ο δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Είναι η απόλυτη παραβίαση του ασύλου της εστίας. Είναι μια πράξη ευθέως τρομοκρατίας. Είναι πράξη εκφοβισμού», σημείωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας: «Νιώθουμε την επιβολή του φασισμού πάνω μας. Εμείς κατοικούμε σε μια πολυκατοικία. Συγκατοικούμε με άλλους ανθρώπους». Μάλιστα, τονίζει: «Προσπαθούμε να κάνουμε μια ήσυχη ζωή με την οικογένειά μου».

Ο Αρης Πορτοσάλτε αποκάλεσε τα μέλη του Ρουβίκωνα ως «φασιστικά γκρουπούσκουλα», τονίζοντας ότι «προσπαθούν να σου κάμψουν το ηθικό, να σου κάμψουν το φρόνημα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.