Παραμένει έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο - Στους δρόμους οι κάτοικοι

Παραμένει έκρυθμη η Παραμένει έκρυθμη η

Στους δρόμους για δεύτερη φορά βγήκαν χθες το βράδυ κάτοικοι των Λουτρών στη Λέσβο.

Πραγματοποίησαν μια πιο μεγάλη συγκέντρωση αυτή την φορά έξω από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας δηλώνοντας αντίθετοι με αυτήν την κατάσταση που ζει η Μυτιλήνη το τελευταίο διάστημα.

Οι κάτοικοι αντιδρούν στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να δημιουργηθεί νέα δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους. Φωνάζουν πως δεν θα επιτρέψουν τα Λουτρά να γίνουν μια νέα μικρή Μόρια.

Την ίδια στιγμή κάτοικοι κατήγγειλαν στο lesvospost.com πως έχουν νοικιαστεί κάποια εγκαταλελειμμένα σπίτια με υψηλό αντίτιμο μέσα στο χωριό με σκοπό αρχικά να κατοικήσουν εθελοντές και μέλη των ΜΚΟ αλλά όπως δήλωσαν δεν τους πιστεύουν καθώς η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στην Μόρια και στην Μυτιλήνη όπου μέσα σε σπίτια αντί για εθελοντές και μέλη ΜΚΟ διαμένουν πολυάριθμοι μετανάστες.

Οι επόμενες κινήσεις τους θα είναι έγγραφες διαμαρτυρίες σε δήμο και περιφέρεια ενώ θα βρίσκονται συνεχώς σε επαγρύπνηση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.