Νέος συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο: Έβλεπε τη φωτιά απέναντι και κάηκε το δικό της σπίτι

Νέος συναγερμός στο Παλαιό Νέος συναγερμός στο Παλαιό

Νέος συναγερμός σήμανε στο Παλαιό Φάληρο μέσα σε χρόνο dt από την προηγούμενη κατάσβεση σε διαμέρισμα έκτου ορόφου. Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της πυροσβεστικής, έπιασε φωτιά και άλλο σπίτι σε απέναντι πολυκατοικία.

Συγκεκριμένα, ηλικιωμένη κυρία που διέμενε σε σπίτι απέναντι από το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ανήσυχη βγήκε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τις γειτόνισσές της. Ωστόσο, απορροφήθηκε από τα τεκταινόμενα, με αποτέλεσμα να αμελήσει πως λίγο πριν η ίδια είχε αρχίσει να πριοετοιμάζει το φαγητό της. Έτσι, το λάδι που είχε ρίξει στο τηγάνι ανέβασε επικίνδυνα θερμοκρασία, οι φλόγες έφτασαν στον απορροφητήρα, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και το δικό της σπίτι.

Μέσα στην ατυχία της, η ηλικιωμένη στάθηκε τυχερή καθώς άμεση ήταν η παρέμβαση της πυροσβεστικής που ούτως ή άλλως βρισκόταν στο σημείο για το απέναντι διαμέρισμα.

Το χρονικό από την απέναντι πολυκατοικία

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, με την ένοικο του διαμερίσματος στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά, να απεγκλωβίζεται με κλωβό της πυροσβεστικής, όπως και άλλοι δύο κάτοικοι που κατέφυγαν στην ταράτσα. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών. Η ένοικος του διαμερίσματος στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά, απεγκλωβίστηκε με κλωβό της πυροσβεστικής και στη συνέχεια έλαβε πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ. Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν ότι πάλευε με τις φλόγες στο διαμέρισμά της για 45 λεπτά. Οι πυροσβέστες προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να φτάσουν σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας με στόχο να απεγκλωβίσουν κατοίκους και να εκκενώσουν το κτίριο.

Οι πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλιμακοφόρο όχημα, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τρεις γυναίκες, εκ των οποίων μία γυναίκα από τον 6ο όροφο και δύο από την ταράτσα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.