Τέλος στο θρίλερ με τον 15χρονο στο Πέραμα - Είχε κρυφτεί στην προβλήτα για να αποφύγει τη σύλληψη

Τέλος στο θρίλερ με τον Τέλος στο θρίλερ με τον

Ο 15χρονος που, έπειτα από καταδίωξη της Αστυνομίας, αναζητούνταν από τις πρώτες πρωινές ώρες από το Λιμενικό, εντοπίστηκε κρυμμένος στον προβλήτα του λιμένα Περάματος.

Ο νεαρός είχε πηδήξει στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ στην έρευνα για τον εντοπισμό του είχαν πάρει μέρος πλωτό σκάφος του λιμενικού και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Αστυνομικοί καταδίωκαν, περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, δύο ύποπτους για κλοπή, οι οποίοι άρχισαν να πηδούν από το ένα σκάφος στο άλλο.

Στο τρίτο σκάφος, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν ύποπτο, ηλικίας 17 ετών, ενώ ο συνεργός του πήδηξε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Αμφότεροι οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο, όπου κρατούνται.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.