Ακρίτα προς Ιερά Σύνοδο: Όσες κάναμε έκτρωση θα οδηγηθούμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Εκκλησίας

Ακρίτα προς Ιερά Σύνοδο: Ακρίτα προς Ιερά Σύνοδο:

Η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας σχετικά με τις εκτρώσεις και απάντησε δημόσια μέσω του προφίλ της στο facebook.

Στην απάντησή της, στην ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για τις εκτρώσεις, η Έλενα Ακρίτα γράφει: «Όσες κάναμε έκτρωση θα... οδηγηθούμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Εκκλησίας με δεσμοφύλακα την Κεραμέως».

Η θέση της Ιεράς Συνόδου είναι ότι «η έκτρωση είναι έγκλημα».

Αναλυτικά, η Έλενα Ακρίτα έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Η εκούσια έκτρωση είναι φόνος και δεν την αποδεχόμαστε» δήλωσε σήμερα η ιερά σύνοδος. Όσες κάναμε έκτρωση στα νιάτα μας ή αργότερα, θα διωχθούμε ποινικά και - με δεσμοφύλακα την Ν. Κεραμέως - θα οδηγηθούμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της εκκλησίας της Ελλάδας. Στον εγχώριο Μεσαίωνα του 2020, ευτυχώς αντιδρούν και ψηφοφόροι της ΝΔ που αρνούνται να ζήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους σε αυτό το δυστοπικό έρεβος. #AppyMiddleAges #BlessedBeTheFruit».

Διαβάστε επίσης:

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Η έκτρωση είναι φόνος και δεν είναι αποδεκτή

Το κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!» απαντά: Τουλάχιστον 150.000 εκτρώσεις το χρόνο

Κι ο Πειραιάς στο χορό του... αγέννητου παιδιού - Αυτοκόλλητα γέμισαν την Κεντρική Αγορά

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.