Ποιος είναι ο Μάνος Πενθερουδάκης

Ποιος είναι ο Μάνος Ποιος είναι ο Μάνος

Έπειτα από δέκα χρόνια γάμου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Μάνο Πενθερουδάκη έκανε τον κύκλο του, καθώς χώρισε.

Μιλώνστας η ίδια η βουλευτής σε συνέντευξή της στην Athens Voice, έκανε λόγο για «μεγάλο κεφάλαιο που έκλεισε», «καλές αναμνήσεις» και «καινούργια αρχή».

H πρώην υπουργός και ο κοσμηματοπώλης γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα φίλων. Παντρεύτηκαν στις 20 Ιανουαρίου του 2010 στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη, και παρουσία πολλών στελεχών της ΝΔ.

Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην υπουργός. 

Ποιος είναι ο Μάνθος Πενθερουδάκης

Ο Μάνος Πενθερουδάκης διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου και έχει έναν γιο και μία κόρη από προηγούμενο γάμο.

Η κόρη του Αλεξία τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την επιχείρηση και τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Κατάγεται από την εκλογική περιφέρεια της οικογένειας Κεφαλογιάννη, το Ρέθυμνο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.