Ανάληψη ευθύνης για το μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ στην Αθήνα

Ανάληψη ευθύνης για το Ανάληψη ευθύνης για το

Την ευθύνη για μία σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ ανέλαβαν αναρχικοί με ανακοίνωση τους στο Indymedia.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό κατά τις εξής επιθέσεις:

• Αντιπροσωπεία Mercedes, λεωφόρος Βουλιαγμένης, Γλυφάδα
• ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας, πλατεία Πολυγώνου
• ΑΤΜ Alpha Bank, Νέα Ιωνία
• 4 οχήματα του ΟΤΕ, οδός Τριπόλεως, Ελληνικό
• Φορτηγό Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και βανάκι της Ελληνογερμανικής Σχολής «Εράσμιος», Πολύγωνο

Επιπλέον, στις 6 Ιανουαρίου, πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, στην οδό Ψαρομηλίγκου, στον Κεραμεικό».

«Η στρατηγική της όξυνσης που εφαρμόζουν οι δεξιοί διαχειριστές της εξουσίας αποτελεί πρόκληση για το ταξικό μας στρατόπεδο. Όχι μόνο γιατί στρέφεται εναντίον του, αλλά κυρίως διότι επιδιώκει να ισοπεδώσει κάθε πυρήνα αντίστασης που πάει να γεννηθεί μέσα απ' τον κόσμο του αγώνα. Εν ολίγοις, έχει σκοπό να κατοχυρώσει την επέλαση της αστικής τάξης πάνω στα συντρίμμια των επαναστατικών εγχειρημάτων, καθιστώντας την ως τη μόνη νικηφόρα δύναμη αυτού του κόσμου, ως το "τέλος της ιστορίας"», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανάρτησή τους στο indymedia.

«Οι χώροι ελευθερίας μέσα στον μητροπολιτικό ιστό συνεχίζουν να τρομάζουν την εξουσία και τους διαχειριστές της. Δεν ξεχνάμε τις μέρες του Γενάρη του '91. Ο Κούλης τις θυμάται;», σημειώνουν επίσης, αναφερόμενοι στις καταλήψεις και απειλούν να συνεχίσουν με ένταση τη δράση τους. 

Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στις καταλήψεις στο Κουκάκι, όπου έγιναν οι τελευταίες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την εκκένωσή τους: «Αλληλεγγύη στους/στις καταληψίες απ' το Κουκάκι, που υπερασπίστηκαν μαχητικά τις καταλήψεις τους».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.