Λεωφόρος Ποσειδώνος: Τροχαίο με μία νεκρή και μία σοβαρά τραυματία

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Λεωφόρος Ποσειδώνος:

Τροχαίο δυστύχημα πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια νεαρή κοπέλα και να τραυματιστεί σοβαρά άλλη μία.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 5:50 τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Νοσοκομείου Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός, ηλικίας 20 ετών, βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ η συνοδηγός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο φόρος αίματος συνεχίζεται στην άσφαλτο με τα τροχαία δυστυχήματα να είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της χώρας. Κατά τις ημέρες των γιορτών ο αριθμός των σοβαρών ατυχημάτων ανεβαίνει δραματικά καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλες φορές λειτουργούν θήτες και άλλες ως θύματα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.