Οι ειδήσεις στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Kυριακή 29/12

Οι ειδήσεις στα Οι ειδήσεις στα

Οι ειδήσεις στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 29/12 που κυκλοφορούν στα περίπτερα. Όλες οι εφημερίδες στα Dikaiologitika News.

H «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» έχει ως πρωτοσέλιδο τον τίτλο «Εμπαιγμός διαρκείας για τους συνταξιούχους», ενώ ο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»: «Αναδρομικά 500-9.100 ευρώ για 1.400.000 συνταξιούχους».

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ασχολείται με την απόφαση του Κυριάκου Μητοστάκη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Το μυστικό του βουνού. Στο μυαλό του Μητσοτάκη για τον ΠτΔ».

ΤΟ «ΒΗΜΑ» έχει τίτλο: «Ο Πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στο ΒΗΜΑ».

Το «ΕΘΝΟΣ» έχει πρωτοσέλιδο: «2020 ανατροπές σε φόρους και συντάξεις» και η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά θέλουμε μεταρρυθμίσεις».

Η «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» κυκλοφορεί με τίτλο στην πρώτη της σελίδα: «Τι μπλοκάρει τον Ερντογάν», ενώ η DOCUMENTO: «Ο άντρας ( με τα fake news) της χρονιάς. Τα 15 μεγάλα ψέματα του Κυριάκου».

ΤΟ «ΠΑΡΟΝ»: «Βόμβες κατά ΕΛΑΣ από τον Συνήγορο του Πολίτη».

Τέλος, η «REAL NEWS»: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας! Τι δείχνει δημοσκόπηση της MRB για την ΄R΄».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.