Σεισμός στην Κρήτη: Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τον χορό των Ρίχτερ (vid)

Σεισμός στην Κρήτη: Σεισμός στην Κρήτη:

Ο σεισμός που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα ανοιχτά της Κρήτη θορύβησε τους κατοίκους καθώς ειδικά το τελευταίο διάστημα το νησί ταρακουνείται συνεχώς. 

Συγκεκριμένα, δυο λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα κουνήθηκε η Κρήτη, από σεισμό μεγέθους 5,3 ρίχτερ που σημειώθηκε 40 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Κάσου, με εστιακό βάθος 29 χλμ. Η δόνηση έγινε αισθητή εκτός από την Κρήτη στην Κάσο και την Κάρπαθο, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή άλλα προβλήματα.

SEISMOS45

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, κ. Ευθύμιος Λέκκας σε δηλώσεις του πάντως εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Εκτιμώ πως ήταν ο κύριος σεισμός, γιατί οι σεισμοί βάθους έχουν το χαρακτηριστικό να μην έχουν μετασεισμική ακολουθία ή μεγαλύτερους σεισμούς. Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό. Δεν φαίνεται ότι συνδέεται με τους προηγούμενους σεισμούς που σημειώθηκαν στο νησί».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.