Αλβανός κακοποιός έκοψε το «βραχιολάκι» και έγινε «καπνός»

Αλβανός κακοποιός έκοψε το Αλβανός κακοποιός έκοψε το

Συναγερμός στην Αστυνομία για Αλβανό κακοποιό που έκοψε το ηλεκτρονικό "βραχιολάκι" επιτήρησης και δραπέτευσε, πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός στην Αστυνομία για Αλβανό κακοποιό που έκοψε το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» επιτήρησης και δραπέτευσε - εκτεταμένες έρευνες από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Δραπέτευσε στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού και πληροφορίες να τον θέλουν να κατευθύνεται προς την Αλβανία.

Είχε αφεθεί ελεύθερος με την υποχρέωση να φέρει το ηλεκτρονικό σύστημα επιτήρησης, ενώ του είχε δοθεί και εκπαιδευτική άδεια.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.