Καρέρα: Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Καρέρα: Σήμερα έρχεται στην Καρέρα: Σήμερα έρχεται στην

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο προπονητής που έκλεισε ο Ιλια Ιβιτς για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα μετά το «ναυάγιο» την υπόθεση Σλούτσκι. Και ο Ίλια Ίβιτς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, Μάσιμο Καρέρα. Ο πρώην προπονητής της Σπάρτακ Μόσχας θα έρθει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα. Με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους και το καλοκαίρι θα επανεκτιμηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αρα εν ολίγοις μια συνεργασία 6 μηνών + 1 έτος. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι αύριο στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για να δει το παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο πρώτος Ιταλός ο Καρέρα

O Μάσιμο Καρέρα παρέμεινε χωρίς ομάδα για ένα χρόνο, μετά τη φυγή του από τη Σπάρτακ Μόσχας, αλλά το όνομά του έπαιξε για αρκετές ομάδες στην Ιταλία. Δύο από αυτές ήταν η Τζένοα και η Ουντινέζε, αλλά ο Ίλια Ίβιτς κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον πρώην βοηθό του Αντόνιο Κόντε.

Περισσότερα στο sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.