Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή 2-0: Πρόκριση με Κολοβό και νέους (vids)

Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή

Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή 2-0: Το «τριφύλλι» διπλασίασε τις νίκες του και πέρασε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στους Ούφε Μπεκ, Βασίλη Ζαγαρίτη (ντεμπούτο), Δημήτρη Σερπέζη (ντεμπούτο).

Το α’ ημίχρονο ήταν ανιαρό, ασχέτως αν ο Παναθηναϊκός είχε 10 τελικές και 7 κόρνερ.

Η Παναχαϊκή αντιπαρέταξε μόλις 1 τελική και 3 κόρνερ, ενώ η κατοχή μπάλας δεν ξεπέρασε το 27%.

Το μελανό σημείο ήταν ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, όμως η αντικατάστασή του (στο 38’) ήταν προληπτική.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του β’ ημιχρόνου συνδυάστηκε με γκολ.

Ο Κώστας Αποστολάκης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Αργύρη Καμπετσή και ο επερχόμενος Δημήτρης Κολοβός άνοιξε το σκορ με κοντινή προσπάθεια στο 52’.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο γκολ του Κολοβού, ο οποίος έκανε και ασίστ στο 71’ (σκόρερ για πρώτη φορά από τον Απρίλιο ο Καμπετσής με πλασέ).

Στο ενδιάμεσο πέρασε ο Φάουστο και ο Γιώργος Βαγιαννίδης (ντεμπούτο), ενώ ο Καμπετσής είχε δοκάρι (65’) και η Παναχαϊκή απείλησε με τον Αντωνακόπουλο (66’).

Περισσότερα στο Sportime.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.