Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατριός της από επτά ετών - Μυστήρια κατάθεση της μητέρας

Την κακοποιούσε σεξουαλικά Την κακοποιούσε σεξουαλικά

To Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ασχολήθηκε σήμερα με μία σοκαριστική υπόθεση η οποία αφορά στην ασέλγεια ανήλικης από τον πατριό της από την ηλικία των επτά έως των 11 ετών.

Οι δικαστές ομόφωνα επικύρωσαν την ποινή της κάθειρξης των 19 ετών που είχε επιβληθεί στον πατριό. Σημειώνεται πως προηγήθηκε η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, με την οποία ο πατριός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος «των πράξεων της αποπλανήσεως ανηλίκου κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και της καταχρήσεως σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 14 ετών από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση» και του επιβλήθηκε κάθειρξη 19 ετών.

Ο πατριός ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την αναίρεση της -καταδικαστικής για εκείνον- απόφασης επικαλούμενος ότι δεν ελήφθη υπόψη από το δικαστήριο όλο το αποδεικτικό υλικό και ότι η απόφασή του δεν έχει την ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία που απαιτεί το Σύνταγμα. Ωστόσο, το αίτημα του απορρίφθηκε και επικυρώθηκε η ποινή των 19 ετών κάθειρξης.

Η υπόθεση

Το μικρό κορίτσι ζούσε τον εφιάλτη από το 2007 τη χρονιά δηλαδή που χώρισαν οι γονείς της. Στην αρχή η ανήλικη διέμενε με τον πατέρα της καθώς η μητέρα της δούλευε σε καφετέρια και εργαζόταν από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Τότε η μητέρα του κοριτσιού σύναψε και ερωτικό δεσμό με διαζευγμένο και πατέρα τριών ενηλίκων παιδιών. Η μητέρα πήρε την επιμέλεια της μικρής και την είχε μαζί της στο σπίτι. Όταν εκείνη δούλευε η μικρή έμενε με τον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος την βοηθούσε στο διάβασμα και στις σχολικές εργασίες.

Αυτή ήταν και η στιγμή που ξεκίνησε το μαρτύριο του καριτσιού.  Από τον Σεπτέμβριο 2011, σε ηλικία 7 ετών, ο πατριός άρχισε να την χαϊδεύει και έπειτα ξεκίνησε η κακοποίηση. Το Dikaiologitika News για λόγους σεβασμού τού θύματος δεν παρουσιάζει τις σοκαριστικές λεπτομέρειες της κακοποίησης.

Το κοριτσάκι το οποίο βίωνε τον φιάλτη, εξομολογήθηκε τελικά τι της συνέβαινε σε ένα μασκέ πάρτι σε μια συμμαθήτρια της. Επισήμανε μάλιστα πως φοβόταν να μιλήσει στη μητέρα της, επειδή ο πατριός της την απειλούσε ότι αν τα έλεγε στην μητέρα της, τότε (σ.σ. η μητέρα) θα σκότωνε εκείνη με μαχαίρι και εκείνον με πιστόλι. Ωστόσο, η συμμαθήτρια είπε στην δασκάλα τους ό,τι της εξομολογήθηκε η ανήλικη.

Έτσι, η δασκάλα μίλησε με την ανήλικη, η οποία της είπε ότι επί 4 χρόνια, σχεδόν κάθε βράδυ που η μητέρα της απουσίαζε στην εργασία της, ο πατριός της την κακοποιούσε.

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές και ψυχολογικές εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε συγκρουσιακή και μη υποστηρικτική σχέση με την μητέρα της

Ωστόσο, η μητέρα κατά την μαρτυρική κατάθεσή της, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της δεν ήθελε τον σύντροφό της στο σπίτι και ήθελε να μένουν μόνες τους.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.