Ολυμπιακός - Ζενίτ: «Κηδεία» στο ΣΕΦ - Λύγισαν στην παράταση οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός - Ζενίτ: Ολυμπιακός - Ζενίτ:

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, εκεί όπου Ολυμπιακός και Ζενίτ έδωσαν τα πάντα για τη νίκη, η οποία τελικά πήγε στους, Ρώσους, με 68-77 στην παράταση.

Η αστοχία από τα 6.75 (6/30 τρίποντα) και η γενικότερη αδυναμία του Ολυμπιακού να ανταπεξέλθει στην επίθεση, καταδίκασαν τους «ερυθρόλευκους» σε μία οδυνηρή ήττα στο ΣΕΦ, απέναντι στην πρωτάρα της Euroleague Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία συνδύασε με «διπλό» την ιστορική ευρωπαϊκή νίκη της.

Οι Πειραιώτες έπεσαν στην παράταση (64-64κ.α.) με το τελικό 68-77, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 1-2 και τους Ρώσους να τους «πιάνουν» στην κατάταξη.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-38, 47-53, 64-64κ.α., 68-77παρ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.